www.gilesfavell.com


The Round, Lancaster
giles@gilesfavell.com

HOME
APACK
Wedgelock
Crucible Theatre
Railways

The Round was a wonderful (though accelarated) project to build a replacement studio auditorium for 'The Dukes', Lancaster. The original studio was time expired, and needed urgent replacement, and Steeldeck were given the commission to design and build its successor in 3 months!

The brief was for fully finished structure, floors, rails, seats and fully enclosed control box, but did not include any electrics or services. The theatre was completed on time, on budget- and on the opening night being favourably compared to the Royal Exchange and the Cottesloe in feel and character!

The Round, Lancaster - second space to The Dukes
Designed by Giles Favell


HOME
APACK
Wedgelock
Crucible Theatre
Railways